Babolat tenisový bag Racket Holder X6 Pure Wimbledon 2024

Popis produktu:

Tenisový bag Babolat RH6 PURE WIMBLEDON v limitované edici Wimbledon.

Ztělesňuje dědictví a eleganci londýnského grandslamu tím, že kombinuje sofistikovaný design s odolnými recyklovanými materiály. Taška RH6 PURE WIMBLEDON je navržena tak, abyste v ní měli optimálně uspořádané veškeré vybavení.
Důmyslně uspořádané přihrádky umožňují přenášet až 6 raket, takže ať už trénujete, nebo hrajete zápas, můžete mít u sebe všechny rakety a vybavení. Taška je navíc částečně vyložena naší „bezbarvou podšívkou“, 100% recyklovaným a nebarveným materiálem, který pomáhá šetřit miliony litrů vody. Díky svému sofistikovanému, uhlazenému designu v kombinaci s funkčností je ideální volbou pro tenisty, kteří chtějí na kurtu třídu a modernost. Připravte se na to, že s taškou RH6 PURE WIMBLEDON od společnosti Babolat budete na kurtu dominovat s jistotou a stylem. Je to základní doplněk pro náročné tenisty, kteří hledají kvalitu, odolnost a funkčnost.

 

TECHNICKÉ PARAMETRY

ROZMĚRY: 75 x 32 x 32 cm

 

VÝHODY

PRŮHLEDNÁ PŘIHRÁDKA NA BOTY - Díky nové průhledné přihrádce na boty můžete rychle zkontrolovat, zda máte sbalené boty. Přihrádka na boty je bezešvá a vodotěsná, takže ji můžete v případě potřeby snadno vyčistit. Je také odvětráván směrem ven, což zabraňuje šíření pachů do jiných částí tašky.

 

ODOLNÝ IZOLOVANÝ PROSTOR - Nová EXTRA odolná, lehká, recyklovatelná a nebarvící izolační tkanina, která ochrání vaše rakety před širokou škálou teplot a teplotních výkyvů.

 

ODNÍMATELNÉ RAMENNÍ POPRUHY - Systém ramenních popruhů pro snažší nošení bagu.


2390,- s DPH


Dostupnost
kusů: